`

Search

Modele geaca de piele

Address (Off.) : -------

Address (Resi.) : -------

Mobile : -------

Phone (Off.) : -------

Phone (Resi.) : -------

Email : -------

– Modèle neizolat cu căptușeală. – PE umeri epoleți. – Încheiere cu fermoar. – Buzunare încheiate. – Dimensiunile: mărimea piept/talie/șolduri – modèle neizolat cu captuseala. – Buzunare incheiate. – incheiere cu fermoar. – Modèle asimétrique. – PE umeri epoleti. Geaca de piele nu şi-a pierdut nici astăzi utlilitatea, fiind apanajul costumelor de Protecţie pentru motociclişti. Spre deosebire de cele “obişnuite” însă, acestea sunt mai groase şi mai GRELE, au o rezistenţă mai mare şi sunt asigurate suplimentar cu materiale plastice pentru Protecţie.

– Modèle neizolat cu captuseala. – Fason drept. – Maneci cu mansete incheiate. – Buzunare oblice incheiate. – incheiere cu fermoar. – Marginea de Jos finisata cu manseta. Geaca de piele DAMA Gipsy Neagra Haily LVW – Geaca de piele pentru femei Gipsy Slim Fit închidere cu fermoar rever Guler doua buzunare frontale cu fermoar logo métallique PE FATA dimensiane Regular materialul si manopera de înaltă calitate. Geaca DIN piele DIN colectia Mango. Modèle neizolat confiserie à DIN piele naturala. Fason drept. Buzunar PE piept. Incheiere cu Nasturi.

Conținut: Captuseala: 100% poliester, materialul de Baza: 100% piele intoarsa Geaca de piele a fost, este şi va fi Întotdeauna un Simbol al Libertăţii şi al spiritului de aventură, cucerind, în afară de numele sonore ALE Rock-ului, multe Alte personaje celebre DIN peisajul hollywoodien. Până să ajungă la statutul de piesă vestimentară cool a anului 2014, jacheta de piele a Traversat un Drum extrem de interesant de-a lungul a aproape un secol. La început, aceasta Era purtată doar de către Aviatori, pentru a-i proteja de l`inperiile climatisation întâlnite la altitudine. Apoi, Geaca de piele şi-a găsit locul şi în garderoba comisarilor ruşi DIN timpul Războiului civil, a poliţiştilor şi, nu în cele DIN urmă, la membrii diferitelor culturi MUZICALE, precum punkerii sau gothicii. EI, si acum ca v-am facut pofta, haideti sa vedem Impreuna cateva modele de GECI de piele disponibile online. Jacheta ocassion Fast Escape noir. Jacheta ocassion DIN piele Ecologica si Material de Blug, tip Sacou, Mulata PE Corp. cumpara en ligne de PE StarShiners Conținut: Intériul: 100% Viscoza Captuseala: 100% poliester materialul de Baza: 100% Poliuretan. Cu ce ne imbracam in ASA fel incat sa nu transpiram, Dar sa nici nu ne fie frig? Nu mai e vremea gecilor groase de iarna, asta e clar.

Pentru perioada aceasta a anului ne trebuie o jacheta usoara, Dar in acelasi timp suficient de calduroasa INCAT frigul diminetii sa nu ne patrunda pana la piele. O ideea ar fi Clasica Geaca de piele sau de imitatie de piele, PIESA de rezistenta a oricarei Garderobe, dat fiind ca se potriveste la majoritatea tinutelor Smart Casual abordate atat la job, cat si in timpul Liber. Imaginea de mai sus reprezinta idealul meu in Materie de tinuta pentru timp Liber, iar daca ghetutele sunt Valentino si Costa o Gramada de Bani, mai mult decat ne-am permite majoritatea dintre Noi sa Dam PE ceva de incaltat, o Geaca de piele similara rentabila Gasim Cu usurinta. Rentabilitatea nu este Data neaprat de pretul cu care o achizitionam (nu veti Gasi niciodata o Geaca de piele naturala sa Coste Cat trei pachete de tigari), ci de faptul ca acel pret se imparte la un numar de Ani de folosire, dat fiind ca EA nu se demodeaza si rezista foarte bine la uzura.